gasvrij-wonen

Verduurzamen? Zo kan je eenvoudig van het gas af

We willen verduurzamen en nemen steeds vaker zonnepanelen. Ook willen we minder afhankelijk zijn van de electra leverancier. Dit is op verschillende manieren op te lossen. En wel op een simpele manier met bijvoorbeeld een Elektrische CV ketel en Elektrische boiler. Hieronder zullen we het uitleggen.

De CV ketel omwisselen met de Elektrische CV ketel

Het kan beginnen met deze stap. Want meestal kan je de traditionele CV ketel op de bestaande situatie monteren. Wist je dat het best een veilig apparaat is? Zo is er geen kans op koolmonoxide vergiftiging en heeft het apparaat miniem onderhoud nodig. Ook is de Elektrische ketel stil en bromt niet, piept niet en er komen dus geen gassen vrij.

Met de lage aankoop is er eveneens miniem onderhoud. En daarnaast simpel te bedienen.

Welke Ketel je nodig hebt kan je uitrekenen op onze website. Neem niet een te grote of een te kleine.

Combineren met Zonnepanelen en/of CV houtkachel

Een ander voordeel is dat je deze CV ketel kunt combineren met een CV Houtkachel en zonnepanelen. Op deze manier kan je weer besparen en heb je een zuinige oplossing.

elektrische-boiler-aparici
Verduurzamen, van het gas af

Elektrische boiler, Energiezuinig

Voor het warme water is een elektrische boiler nodig. De Aparici SMART is hierbij een mooie aanschaf. Omdat deze horizontaal als verticaal opgehangen kan worden. Daarnaast een Smart controller aanwezig, voorzien van 2 tanks, droge weerstand en twee elektronische anodes.

Hiermee kan worden gesteld dat het veel minder onderhoud nodig heeft dan andere boilers. De droge weerstand zorgt voor minder kalkvorming. En dat is een groot voordeel te noemen.

Nu moet je wel even kijken naar je gezinssituatie om vast te kunnen stellen welke boiler er precies nodig heeft. Want dit is mede afhankelijk van de douchekop, hoe lang staat iedereen onder de douche, wil je een bad vullen.

Om van het gas af te gaan zijn er geen ingewikkelde dingen nodig. Eventueel is het aan te vullen met Elektrische kachels. Maar met de Boiler en de elektrische ketel moet dit zeker gaan lukken.

En waar koop ik dit dan?

ECOtopper heeft een voordelig en mooi assortiment waar u goed mee uit de voeten kunt. Hier is de oplossing voor warmte en warm water. In de webshop kunt u alles bestellen, klik op Ecotopper.nl.

verduurzamen
Eenvoudig verduurzamen
ajax-loader