klimop-tuinscherm

Tuinscherm met klimop voor familie de Vries

Omdat echtpaar de Vries 25 jaar zijn getrouwd konden ze wel een mooi kado krijgen. De kinderen waren druk aan het bedenken wat dit moest worden. Ze vonden de tuin best veel werk worden naarmate ze ouder werden en de kinderen vonden de tuin ook niet zo netjes meer. Op internet kwamen ze bij Kunsthaageu terecht en daar vonden ze wat ze nodig hadden.

Toen wij gebeld werden door een van de kinderen wisten ze helemaal niet van het bestaan af.

Omdat een tuinscherm met klimop van kunststof onderhoudsarm is en je niets meer hoeft te doen als het eenmaal is opgehangen. Toen werden ze helemaal enthousiast en riepen dat dit een ideale oplossing is voor hun ouders.

Klimop tuinscherm is erg populair

Een klimop tuinscherm is heel erg populair, maar een echte klimop zijn hele vervelende bloeiers die maar blijven doorgroeien. Een Klimop hecht zich aan de muur en kan daardoor niet ademen. Dit is helemaal niet zo goed voor de woning. En een Kunst klimop is daarom een prachtig alternatief.

Familie de Vries had natuurlijk al een tuinscherm staan, maar de echte haag en planten er om heen moesten allemaal verwijderd worden was het plan. Het ging om een stuk van vijf meter.

Met de wandmatten van 50 x 50 cm kom je hier al een heel eind mee en zijn eenvoudig met een bundelband aan elkaar te koppelen.

Prachtig kado en geen onderhoud

Al met al werden er een aantal klimop wandmatten besteld en bij een van de kinderen bezorgd. Zij waren meteen onder de indruk en vonden het ook een goede kwaliteit. Dit is een prachtig kado voor hun ouders, dit zouden ze vast en zeker leuk vinden.

Helemaal nu ze een stuk minder onderhoud hoefden te doen in hun tuin. Op zomerse dagen kunnen ze gewoon genieten in de tuin zonder al te veel snoeien en water geven.

clipped hedge, foliage, leaves-3604681.jpg
Tuinscherm klimop

Op de trouwdag kreeg het echtpaar hun kado en waren echt blij verrast. Dit is echt een prachtig idee. Niet snel na het 25 jarig huwelijk te hebben gevierd ging de familie met de kinderen in de tuin aan de slag. Vervolgens met een prachtig resultaat en blije gezichten was het eindresultaat prachtig te noemen. Wij van KunsthaagEU kregen een enorm compliment en daar doen we het voor.

Ben jij ook nog op zoek? Koop een Kunsthaag

Zoek jij ook nog een kado ? Bezoek dan de webshop eens om lekker rond te neuzen bij Kunsthaag.eu.

ajax-loader