houtkachel-panorama

Karin en Hans hebben een Eco houtkachel

Karin en Hans zochten al een tijdje het internet af naar een geschikte kachel voor in de serre. En de kachel moest natuurlijk wel Energiezuinig zijn en een mooi design. En zo kwamen ze al snel bij hgb-trading in Velserbroek terecht.

Heel handig is de webshop zodat je je eerst even kunt oriƫnteren wat ze zoal te bieden hebben. Hgb heeft een zeer ruim assortiment met fraaie houtkachels. Karin zegt -er was zoveel keus, verschillende afmetingen en diverse merken. We hebben eerst gekeken naar de afmeting en daarna de prijsklasse-. Dat is zeer verstandig om te doen. Want je wilt natuurlijk wel dat de kachel past als deze wordt afgeleverd.

Ecodesign houtkachel met Energielabel A+

Bij HGB-Trading zijn ECO design houtkachels Energielabel A+ verkrijgbaar. Dit houdt in dat er minder schadelijke stoffen vrijkomen. Dit is een initiatief van de Europese Unie met het doel om oude kachels te verminderen. Dit is dus een nieuwe regelgeving die vanaf Januari 2022 van kracht is.

En dit spreekt Karin en Hans natuurlijk wel aan. Een energiezuinige kachel met het ECOdesign. Tevens fraaie modellen met raampjes aan zowel aan de voorkant als aan de zijkant zodat er optimaal zicht is op de gezellige vlammen van de kachel. Bij sommige kachels is er plaats om hout aan de onderkant te bewaren.

Karin en Hans kiezen voor een Panorama houtkachel

Uiteindelijk kiezen ze voor een panorama houtkachel. Hans -De keuze voor de panorama houtkachel is omdat het design ons erg aanspreekt, bovendien past deze kachel perfect in de serre. Uiteindelijk zijn we hier uitermate tevreden over. Ook over de zeer goede service van HGB trading.-

Kortom…

  • Energiezuinig
  • Mooi design
  • Goede kwaliteit
  • Ruime keus
  • Panorama houtkachels
  • Eenvoudig online bestellen

Koop nu je eigen ECO design Houtkachel

Omdat de vrijstaande kachel tevens buiten kan is het ideaal bij vakantiewoningen. In de serre of overkapping. Als je efficiƫnt en zuinig wilt stoken, gezellig buiten zitten dan kies je voor deze houtkachel. Daarnaast de voordelige kwaliteit. Bestel net zoals Hans en Karin in de webshop via hgb-trading.

ajax-loader