green, parrot, leaves-1284229.jpg

Jungle wandmat zorgt voor sfeerverhoging

Jungle wandmat is zeer zeker sfeerverhogend en is representatief. Met een groene sfeer wordt de omgeving rustig en is een ware eyecatcher aan de wand. Dit is allemaal simpelweg te doen met kunststof wandmatten. Fraaie wanddecoratie voor interieur en buiten.

Kan ik zelf eenvoudig een Jungle wand maken?

Jahoor, dat is prima zelf te doen. Met een paar jungle wandmatten aan de wand zal al snel een prachtig resultaat te zien zijn. De Jungle wandmat heeft een volle dekking en zijn voorzien van diverse planten. Hierdoor is de achterkant dus niet te zien. Ophangen aan een spijker en verder geen omkijken naar.

Is een Jungle wandmat wel van goede kwaliteit?

De bladeren zijn verwerkt op een kunststof raster. Allemaal van stevig materiaal en hoogwaardige kwaliteit. Eenmaal aan de wand gaat het heel erg lang mee. Met de mooie frisse kleuren waan je je ook echt in de Jungle. Je kunt hier dus extra lang van genieten en daarnaast een duurzame en betaalbare oplossing voor meer gezelligheid in het bedrijf.

ibiza-jungle-wandmat
Ibiza Jungle wandmat

Eenvoudig je eigen jungle maken met

  • Photinia Rood
  • Jungle Ibiza
  • Klimop
  • Purpleforest
  • Jungle Verde

Veel bedrijven hebben al groene kunststof hagen ontdekt en hangt bijvoorbeeld in de showroom, etalage, bij de entree, in de vergader ruimte of buiten aan de pui. Dit maakt het uitnodigend om ergens naar binnen te gaan. Daarnaast blijven mensen langer rondhangen omdat ze zich rustiger voelen.

Koop nu je eigen Jungle sfeer

Je eigen jungle kan je eenvoudig online bestellen. In de webshop van KunsthaagEU is veel informatie te vinden. Wij nodigen je hierbij uit om langs te komen via deze link.

ajax-loader