stones, rocks, stack-2040340.jpg

Gezonder en vrolijker met een groene Kunsthaag

Kunsthagen en Jungle matten voor een gezonde leefomgeving. Dat klinkt misschien vreemd maar is wel een bewezen feit. Een groene kleur en specifiek de combinatie met planten geeft rust. Daarnaast geeft het een soort kalmte uit, die kan worden overgebracht op de geest van de mens.

Ze worden dan ook niet voor niets in vele wachtruimtes geplaatst. Hier worden vaak Jungle matten opgehangen. Maar vergeet tevens niet de restaurants, en cafe s met de fraaie groene wanden. Mensen voelen zich snel thuis, worden rustig en dit is goed voor de horeca en bedrijf. Ook omdat er nog een drankje extra wordt genuttigd en bezoekers langer blijven zitten

Groen maakt veel gelukkiger

Dit principe wordt al jaren toegepast. Maar de laatste jaren steeds bewuster. Groen vindt ook zijn weg in onze huiskamer en daarnaast in Mancaves, Lounge omgeving en de veranda. het is allemaal opgeleukt met groene muren. En wat te denken van het plafond? Deze worden ook allemaal beplakt.

Kunsthaag op rol en jungle matten

Kunsthagen zijn leverbaar op rol van 3×1 meter. Wat zeer handig is, want men kan ze zo uitrollen en aan bijvoorbeeld een saai hekwerk bevestigen. Daarentegen kan in sommige gevallen de 3D matten van 50×50 cm handiger zijn. Deze hebben een iets mooiere en vollere dekking. Ze lijken dan ook op echte jungle matten. Ook zijn ze volledig bedekt en niet van echt te onderscheiden.

Verkrijgbaar in diverse kleuren waar leuk mee gecombineerd kan worden. Je klikt ze eenvoudig aan elkaar zodat grotere of kleinere oppervlaktes snel een groene wand kunnen worden.

Alles op 1 adres met eigen voorraad

KunstHaag.EU is al jaren de nummer 1 leverancier van kunsthagen. Bij Kunsthaag.eu begonnen ze al met het verkopen van kunsthagen toen nog niet iedereen hier van gehoord had. Uitsluitend kwaliteit wordt hier verkocht. En zijn niet zoals inmiddels zoveel andere leveranciers een dropshipper.

Alles wordt uit eigen voorraad geleverd vanuit Heiloo. Afhalen kan op afspraak en meteen de hoge kwaliteit bekijken. Voordat je daadwerkelijk gaat aankopen. Meer weten? Kijk eens op de webshop bij Berichtnavigatie

ajax-loader