bathroom, luxury, luxury bathroom-1336165.jpg

Elektrische CV ketel eenvoudig omwisselen

Met de Elektrische CV ketel is het eenvoudig omwisselen met de gas CV ketel. Want deze kan op de bestaande situatie geplaatst worden zonder dat er verbouwd hoeft te worden. Er is immers geen gasafvoer nodig en radiatoren kunnen gewoon daarna gebruikt worden.

Verder is de kans op een CO2 vergiftiging niet mogelijk omdat er geen verbranding plaats vindt. Dit is dan wel een groot voordeel te noemen. Daarnaast zijn er niet veel aanpassingen nodig om de Elektrische CV ketel eenvoudig om te wisselen. Omdat vergiftiging niet voorkomt is er een veilige omgeving met een zeer gezonde lucht.

Onderhoudsarme oplossing

Omdat er maar weinig knoppen opzitten kan er ook niets kapot gaan. Het apparaat is zeer eenvoudig uitgevoerd. Daarnaast is een verplichte onderhoudsbeurt elk jaar niet nodig. Hoewel dit wordt geadviseerd, maar dit scheelt ook al weer in de kosten.

secret, shut, up-5137228.jpg
stille oplossing

Stil apparaat

Een ander argument is dat de ketel stil is, en geen nare bijgeluiden geeft. Dus is het mogelijk om in andere ruimtes op te hangen dan tot nu toe genoodzaakt was. Geen last van nare brommen, tikken en andere geluiden.

Een op een omwisselen

Het is dus mogelijk het apparaat een op een om te wisselen met de traditionele gasketel. Zonder te verbouwen. Verder is het een compact apparaat die dan ook niet veel ruimte in beslag neemt.

Warm water

Naast het installeren van deze Elektrische ketel is er nog wel een Elektrische boiler nodig om te kunnen douchen. Want het apparaat geeft geen stromend warm water.

Welke Elektrische boiler er nodig is hangt van diverse en persoonlijke factoren af. namelijk:

  • je douchekop
  • hoe lang douchetijd
  • gezinssamenstelling

Met de huidige gasprijzen en de spanningen in de wereld zou dit wel eens een goede oplossing kunnen zijn om zo eenvoudig van het gas af te gaan. Gasloos wonen is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Als het ook nog gecombineerd wordt met zonnepanelen of een cv houtkachel dan is er een win-win situatie.

Dus wilt u:

  • geen geluid
  • van het gas af op een eenvoudige manier
  • voordelig klaar zijn
  • een simpele oplossing
  • vrijwel geen onderhoud
  • geen rookgasafvoer, dus geen CO2
  • lage aanschaf

Elektrische CV Ketel nu aanschaffen?

Bezoek dan eens de webshop van WarmteshopEU voor meer informatie en prijzen via de link Elektrische CV ketel aanschaffen.

elektrische-cv-ketel
elektrische cv ketel
ajax-loader